Aanbevelingen


Monica Zijlstra

September 2018 kwam ik bij Tessa op stal terecht met mijn toenmalige paard Lauri. We hadden door omstandigheden een hele slechte start gehad waardoor de relatie slecht van de grond kwam. Een groot, dominant en sterk paard die me angst aanjaagde, maar dringend goede leiding en ontspanning nodig had. Die vonden we bij Tessa en haar manier van werken, gebaseerd op wat Chris Irwin uitdraagt.

Githa Gillis

Tessa heeft het talent zowel paarden als mensen te lezen. Ze verbindt hen met elkaar. Ze geeft taal aan lichaamstaal van paard en mens waardoor deze op elkaar afgestemd worden. Van onzeker naar zeker. Van spanning naar ontspanning. Van afleiding naar focus. Van onbegrip naar begrip. En dat wederzijds. En een manier die rust brengt bij beiden.

Jacqueline Braak

Vorig jaar heb ik mijn paard Celine zes weken bij Tessa in training gehad. De combinatie van het veelvuldig werken met Celine - wat op de trainingslocatie heel goed kon - en de coaching van Tessa heeft ons heel erg veel gebracht! Van een heel boos, 'hard' paard in het begin, naar een zacht paard die er echt van genoot om samen aan het werk te gaan. Tessa kon heel snel schakelen en kijken naar datgene wat zij - en ik - die dag nodig hadden. Het doel was rijden, maar het middel om daar te komen bleek grondwerk en van daaruit rijd ik nu echt veel meer ontspannen en zelfs lekker buiten met haar!